دبیرستان دخترانه بهشت

دبیرستان دخترانه بهشت در سال 1379 با هدف کمک به دانش آموزان عزیز دوره دوم متوسطه جهت رشد، اعتلا و پیشرفت این عزیزان، در منطقه 6 شهر تهران تاسیس شد. اصلی ترین هدف این مجموعه در کنار مسائل آموزشی، ایجاد فضایی حرفه ای و امن برای پیشبرد چشم اندازهای خانواده های عزیز بوده است که با اعتماد به این مجموعه، مهمترین سرمایه‌های خودشان یعنی همان فرزندانشان را به ما سپرده اند. این دبیرستان در کنار افتخارات ورزشی، فرهنگی و هنری در سطح منطقه ای، شهری و استانی، تاکنون موفق به کسب 2 رتبه تک رقمی (رتبه 5 و رتبه 8) و همچنین ده‌ها رتبه دو و سه رقمی در کنکور سراسری شده است. حرکت مستمر در راستای اهداف آموزشی و مهمتر از آن تربیتی و پژوهشی باعث شده است که دبیرستان بهشت به عنوان یکی از پر آوازه ترین دبیرستان های دخترانه در سطح منطقه 6 تهران (برترین منطقه آموزشی پایتخت) شناخته شود.