جلسه‌ی آموزش خانواده

با موضوع «شیوه‌ی ارتباط موثر والدین با نوجوانان» با حضور آقای دکتر ابوطالبی

جلسه‌ی آموزش خانواده با موضوع «شیوه‌ی ارتباط موثر والدین با نوجوانان» با حضور آقای دکتر ابوطالبی با حضور والدین برگزار شد.

از موضوعات مهم مطرح شده در این جلسه می‌توان به استرس نوجوانان اشاره کرد. به گفته ایشان: «والدین به دلیل داشتن تجربه توانمند هستند که استرس دانش‌آموزان را کنترل کنند. بچه‌ها می‌بایست از پدر و مادر یاد بگیرند تا در موقعیت‌های زندگی خودرا مدیریت کنند.»

ایشان همچنین اشاره کردند: «فرزندان ما 4 مرحله رشد را طی می‌کنند. مرحله اول زمانی است که مادر به فکر بارداری می‌افتد تا تولد کودک. این اولین مرحله‌ی رشد است. از تولد تا دو و نیم سالگی مرحله دوم، از دو و نیم سالگی تا چهارو نیم ساگی مرحله سوم و تا هفت سالگی دوره چهارم می‌باشد. از تولد تا هفت سالگی دوره حساس رشد است که هفتاد و پنج تا هشتاد درصد طرحواره شخصیتی انسان را در بستر خانه و خانواده شکل می‌دهد.»