بررسی نقش اراده در دستیابی به موفقیت
 شما دانش آموزان، برای رسیدن به موفقیت چقدر اراده از خود نشان می دهید و چقدر به نقش اراده  در رسیدن به موفقیت فکر کرده اید.
برای رسیدن به این جواب یاداشت پیش رو را مطالعه کنید و با مشاوران دبیرستان بهشت در ارتباط باشید

چندنکته طلایی برای روز های امتحانات
با این 10 توصیه ساده ، ایام امتحانات را با آرامش خاطر و خیال راحت سپری کنید.
در ایام امتحانات نکته‌برداری‌های خود را جمع‌آوری و مرتب کرده و شروع به مطالعه کنید؛ البته در کنار مطالعه‌ی کتاب درسی. لیستی را برای بررسی سریع همه‌ی نكات درسی، مطالب حفظی، تاریخ‌های مهم و معادلات پیچیده تهیه کنید. این لیست را قبل از امتحان و صبح همان روز مطالعه كنید.

جنگ علمی دبیرستان دخترانه بهشت برگزار می گردد
برای داشتن یک روز شاد و بیاد ماندنی در ماه شعبان، جنگ علمی دبیرستان دخترانه بهشت را از دست ندهید.

به بهانه ولادت حضرت اباعبدالله الحسین علیه السلام
سوم شعبان سالروز ولادت سومین اخترتابناک آسمان امامت و ولایت، سرور وسالار,شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین علیه السلام است.
بدین منظور روابط عمومی دبیرستان بهشت ضمن تبریک این روز مبارک خدمت شما خواننده گرامی، در یاداشت پیش رو به یکی از آثار و برکات مهم امام حسین (ع) برای جامعه مسلمین اشاره نموده است که در ادامه می خوانیم.

کلاس های رایگان امتحانات نهایی پایه سوم در دبیرستان بهشت برگزارشد
اولین و دومین جلسه از سلسه کلاس های رایگان امتحانات نهایی پایه سوم در دبیرستان بهشت برگزارشد.

فرصت را برای حضور در ادامه کلاس های رایگان، دبیرستان بهشت از دست ندهید

براي شاد بودن تلاش ‌كنيد
اين روزها دل تان براي شاد بودن تنگ شده و جاي خالي او در زندگي تان پيدا است. تصميم گرفته‌ايد راهي پيدا كنيد تا آن را با تمام وجود حس كنيد. چگونگي شاد زندگي كردن يكي از نكات حائز اهميت زندگي است.

از وقت‌های آزادتان به بهترین شیوه استفاده کنید
مهم‌ترین نکته درباره‌ی برنامه‌‌ریزی این است که شما باید آن‌ را درست اجرا کنید. هیچ موضوعی نباید باعث شود که شما از برنامه‌ریزی خودتان سرپیچی کنید.

بیاید ذهن خود را قوی کنیم

روشی ساده برای داشتن یک ذهن قوی

افزایش علاقمندی تحصیلی دانش‌آموزان کشور در مدارس غیردولتی
رئیس سازمان مدارس غیردولتی و توسعه مشارکت های مردمی از افزایش علاقمندی تحصیلی  دانش‌آموزان کشور در مدارس غیردولتی خبر داد.

معرفی کتاب هفته
در این کتاب به پنجاه اختراع بزرگ جهان با جزییاتی جذاب اشاره شده است که هر خواننده ای را مجاب می کند تا انتهای کتاب را مطالعه کند.
در ادامه با ما همراه شوید.

پيامدهاي مخرب زخم زبان زدن
ماييم و يك زبان و دنيايی حرف؛ گاهي سخن به تعريف و تمجيد از كسي مي‌گشايم، گاهي غيبت مي‌كنيم و گاهي تهمت مي‌زنيم.

مردم نسبت به مدارس غیر دولتی اعتماد بیشتری پیداکردند
مدير كل مدارس و مراكز غيردولتي وزارت آموزش و پرورش گفت: استقبال مردم از مدارس غيردولتي نشانه اعتماد جامعه به اين گونه مدارس است.

یک فرصت طلایی برای شما سوم دبیرستانی ها
اگر فکر می کنید آمادگی لازم  برای کسب نمرات خوب در امتحانات نهایی را ندارید،
در کلاس های رایگان امتحانات نهایی پایه سوم دبیرستان بهشت شرکت کنید.

بيانيه دانش آموزي در همايش "مشق مشاركت "
ما دانش آموزان پيمان مي بنديم تا مشوق و مروج حضور حداكثري در اين فرآيند با شكوه باشيم

جزییات برگزاری جشنواره بزرگ بهشتیان
به گزارش روابط عمومی دبیرستان بهشت،اولین جشنواره فرهنگی هنری بهشتیان به منظور آشنايي با زندگي و شخصيت حضرت محمد (ص) و حضرت قائم (عج)، با حضور مدیران،معلمان و دانش آموزان،در روز ولادت حضرت قائم (عج) همراه با اهداء جوایز ارزنده به برگذیدگان مسابقه بزرگ بهشتیان،برگزار خواهد شد.

اساتید حرفه ای و مجرب دبیرستان بهشت
با اساتید حرفه ای و مجرب دبیرستان و مرکز پیش دانشگاهی بهشت بیشتر آشنا شوید.

آخرین وضعیت بخشنامه ثبت نام دانش آموزان 96-97
معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش گفت: بخشنامه ثبت نام دانش آموزان پس از امضای وزیر آموزش و پرورش به زودی به استان ها ارسال و ابلاغ می شود.

جزییات برگزاری کلاس های رایگان دبیرستان بهشت
کلاس های رایگان امتحانات نهائی دبیرستان بهشت، با حضور اساتید برجسته اردیبهشت ماه سال جاری  برگزار می گردد.

مهدی نوید ادهم:در کشور۴٣ هزار مدرسه زیر ۵٠ دانش آموز وجود دارد
دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش با بيان اين كه باید به سمت ساخت مدارس بزرگ پیش برویم، گفت: ۴٣ هزار مدرسه زیر ۵٠ دانش آموز در كشور وجود دارد .

جشنواره فرهنگی هنری بهشتیان
مسابقه بزرگ بهشتیان همراه با جوایزه ارزنده اردیبهشت ماه 95 برگزار می شود

بخش ویژه قبولی های کنکورسراسری
لیست قبولی کنکور سراسری 95 - 1394
پذیرفته شدگان کنکور سراسری 95 - 1394

لیست قبولی های کنکور94-1393
اسامی پذیرفته شدگان سال تحصیلی 94-1393 (رشته ریاضی)

لیست قبولی های کنکور94-1393
اسامی پذیرفته شدگان سال تحصیلی 94-1393 (رشته تجربی)

تازه ترین اخبار خبرگزاری ها
بیشتر ...

به وب سایت مدرسه بهشت خوش آمدید

1. نظر شما در مورد این وب سایت چیست؟

سایتهای مفید

تولد این عزیزان را تبریک عرض می نماییم :
حسین ابوالحسنی
روز تولد : 4 خرداد