همایش بزرگ مشاوره انگیزشی با جناب دکتر آقای یخچالیان

" همایش مشاوره انگیزشی با جناب دکتر آقای یخچالیان "

جلسه مشاوره با آقای یخچالیان

همایش همیار مشاور
 " همایش همیار مشاور  سال 1399 "

اردوی سورتمه دبیرستان بهشت

" برگزاری اردو های درون شهری و برون شهری دبیرستان بهشت "

اساتید حرفه ای و مجرب دبیرستان بهشت

با اساتید حرفه ای و مجرب دبیرستان غیر انتفاعی دخترانه بهشت (دوره دوم ) بیشتر آشنا شوید.
جهت کسب اطلاعات بیشتر به فایل ضمیمه مراجعه نماید.

همایش سالانه دبیرستان بهشت
به رسم سال های اخیر، اما این بار دبیرستان دخترانه بهشت همایش خود را با رویکردی متفاوت جهت تامین
خاستگاه علمی و سرگرمی دانش آموزان و احیای روحیه و افزایش انرژی دختران در نیمه شعبانی اردیبهشتی برگزار نمود.

بررسی نقش اراده در دستیابی به موفقیت
 شما دانش آموزان، برای رسیدن به موفقیت چقدر اراده از خود نشان می دهید و چقدر به نقش اراده  در رسیدن به موفقیت فکر کرده اید.
برای رسیدن به این جواب یاداشت پیش رو را مطالعه کنید و با مشاوران دبیرستان بهشت در ارتباط باشید

چندنکته طلایی برای روز های امتحانات
با این 10 توصیه ساده ، ایام امتحانات را با آرامش خاطر و خیال راحت سپری کنید.
در ایام امتحانات نکته‌برداری‌های خود را جمع‌آوری و مرتب کرده و شروع به مطالعه کنید؛ البته در کنار مطالعه‌ی کتاب درسی. لیستی را برای بررسی سریع همه‌ی نكات درسی، مطالب حفظی، تاریخ‌های مهم و معادلات پیچیده تهیه کنید. این لیست را قبل از امتحان و صبح همان روز مطالعه كنید.

به بهانه ولادت حضرت اباعبدالله الحسین علیه السلام
سوم شعبان سالروز ولادت سومین اخترتابناک آسمان امامت و ولایت، سرور وسالار,شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین علیه السلام است.
بدین منظور روابط عمومی دبیرستان بهشت ضمن تبریک این روز مبارک خدمت شما خواننده گرامی، در یاداشت پیش رو به یکی از آثار و برکات مهم امام حسین (ع) برای جامعه مسلمین اشاره نموده است که در ادامه می خوانیم.

براي شاد بودن تلاش ‌كنيد
اين روزها دل تان براي شاد بودن تنگ شده و جاي خالي او در زندگي تان پيدا است. تصميم گرفته‌ايد راهي پيدا كنيد تا آن را با تمام وجود حس كنيد. چگونگي شاد زندگي كردن يكي از نكات حائز اهميت زندگي است.

از وقت‌های آزادتان به بهترین شیوه استفاده کنید
مهم‌ترین نکته درباره‌ی برنامه‌‌ریزی این است که شما باید آن‌ را درست اجرا کنید. هیچ موضوعی نباید باعث شود که شما از برنامه‌ریزی خودتان سرپیچی کنید.

بیاید ذهن خود را قوی کنیم

روشی ساده برای داشتن یک ذهن قوی

افزایش علاقمندی تحصیلی دانش‌آموزان کشور در مدارس غیردولتی
رئیس سازمان مدارس غیردولتی و توسعه مشارکت های مردمی از افزایش علاقمندی تحصیلی  دانش‌آموزان کشور در مدارس غیردولتی خبر داد.

معرفی کتاب هفته
در این کتاب به پنجاه اختراع بزرگ جهان با جزییاتی جذاب اشاره شده است که هر خواننده ای را مجاب می کند تا انتهای کتاب را مطالعه کند.
در ادامه با ما همراه شوید.

پيامدهاي مخرب زخم زبان زدن
ماييم و يك زبان و دنيايی حرف؛ گاهي سخن به تعريف و تمجيد از كسي مي‌گشايم، گاهي غيبت مي‌كنيم و گاهي تهمت مي‌زنيم.

مردم نسبت به مدارس غیر دولتی اعتماد بیشتری پیداکردند
مدير كل مدارس و مراكز غيردولتي وزارت آموزش و پرورش گفت: استقبال مردم از مدارس غيردولتي نشانه اعتماد جامعه به اين گونه مدارس است.

بيانيه دانش آموزي در همايش "مشق مشاركت "
ما دانش آموزان پيمان مي بنديم تا مشوق و مروج حضور حداكثري در اين فرآيند با شكوه باشيم

مهدی نوید ادهم:در کشور۴٣ هزار مدرسه زیر ۵٠ دانش آموز وجود دارد
دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش با بيان اين كه باید به سمت ساخت مدارس بزرگ پیش برویم، گفت: ۴٣ هزار مدرسه زیر ۵٠ دانش آموز در كشور وجود دارد .

بخش ویژه قبولی های کنکورسراسری
لیست قبولی کنکور سراسری 95 - 1394
پذیرفته شدگان کنکور سراسری 95 - 1394

لیست قبولی های کنکور94-1393
اسامی پذیرفته شدگان سال تحصیلی 94-1393 (رشته ریاضی)

لیست قبولی های کنکور94-1393
اسامی پذیرفته شدگان سال تحصیلی 94-1393 (رشته تجربی)

به وب سایت مدرسه بهشت خوش آمدید

1. نظر شما در مورد این وب سایت چیست؟

سایت های مفید

تاریخ و ساعت